Η σωματική άσκηση μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα

ανορεξίας, κόπωσης σωματικής και πνευματικής, μυϊκού πόνου, κατάθλιψης ή άγχους, που παρεμποδίζουν την καθημερινότητα των καρκινοπαθών και των επιζώντων.

Με βάση την πρωτότυπη επιστημονική μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λάρισας -σχετικής με το πρωτόκολλο άσκησης “Breast Cancer Warriors” και τη διατροφή σε επιζώντες της νόσου- η Έρη Βαβουράκη σχεδίασε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα άσκησης αποκλειστικά για άτομα με εμπειρία στη νόσο του καρκίνου του μαστού, επιδιώκοντας τη διατήρηση ή και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Το πρόγραμμα συμβάλλει στην ενδυνάμωση, τονώνει τη φυσική κατάσταση και αυξάνει τον αυτοσεβασμό. Οπότε καθίσταται ιδιαίτερα ευεργετικό για ασθενείς κατά την περίοδο διεξαγωγής της θεραπείας τους, ώστε να βοηθήσουν το σώμα τους να ανταποκριθεί καλύτερα στην φαρμακευτική αγωγή και να φτάσει στην τελική ίαση. Αλλά και για όσους έχουν ήδη νικήσει, αλλά αναζητούν να μειώσουν συμπτώματα κόπωσης που επιμένουν και μετά «τη μάχη».
Προσαρμόζοντας τις ασκήσεις στο δικό σας επίπεδο και στις δικές σας ανάγκες, απολαμβάνετε τα εξαιρετικά οφέλη του προγράμματος και καταφέρνετε να χτίσετε ξανά την υγεία σας.

Close

Domus is a champ in providing its users with absolutely everything a fitness or gym site needs.

Working hours

Monday – Friday:
7:00 – 22:30

Saturday:
08:00 – 18:30

Sunday Closed

Our socials
test