Domusgym

Μία αξέχαστη απόδραση στις φημισμένες πηγές του μυθικού Αχέροντα θα σε «γεμίσει» με εικόνες και εμπειρίες που είναι μοναδικές και θα σου μείνουν αξέχαστες.

Μία αξέχαστη απόδραση στις φημισμένες πηγές του μυθικού Αχέροντα θα σε «γεμίσει» με εικόνες και εμπειρίες που είναι μοναδικές και θα σου μείνουν αξέχαστες. Ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπίο με πυκνή βλάστηση, μονοπάτια και ξύλινα γεφυράκια, εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, φαράγγια, χαράδρες και κρυστάλλινα νερά, και μία ιστορία που χάνεται στο χώρο και το χρόνο.. θα σε ταξιδέψει σε ψυχή και σε σώμα.

*Οι δραστηριότητες μας αναλυτικά:

1η ημέρα: River Trekking στον Αχέροντα, 60 λεπτά ιππασία, επίσκεψη στο μοναδικό και τελευταίο χυτήριο της Ελλάδας όπου θα δούμε πως κατασκευάζονται οι καμπάνες, mobility drills και διαλογισμός δίπλα στο ποτάμι.

2η ημέρα: Εκδρομή με Καγιάκ. Θα διανύσουμε μια πανέμορφη απόσταση 5km στο Ιόνιο και θα κάνουμε yoga στην παραλία. – εάν μας το επιτρέψει ο χρόνος θα επισκεφθούμε το νεκρομαντείο Αχέροντα στον Μεσοπόταμο. Το βράδυ θα γίνει διαλογισμός δίπλα στο ποτάμι.

3η ημέρα: Πεζοπορία στο θρυλικό μονοπάτι στην Σκάλα της Τζαβέλαινας (Αχέροντας-χωριά Σουλίου), επίσκεψη στους βγαλμένους σαν από παραμύθι Μύλους Σουλίου και προαιρετικά μπάνιο στην αγαπημένη μας παραλία στην Σκάλα λίγο πριν την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Επιπλέον δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν στον ελεύθερο χρόνο: τοξοβολία, paragliding, rafting, zip line, ποδηλασία.

*Οι δραστηριότητες και το τελικό πρόγραμμα θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες.

Close

Domus is a champ in providing its users with absolutely everything a fitness or gym site needs.

Working hours

Monday – Friday:
7:00 – 22:30

Saturday:
08:00 – 18:30

Sunday Closed

Our socials
test